stiltecafé

Adem Inn is een plek waar je leuke en interessante mensen kan tegenkomen en lekkere slow-koffie kan drinken in een mooie straat in de stad. Adem Inn is geen gewoon café. Bij Adem Inn kan je je even terugtrekken uit de hectiek van alledag. Er is geen herrie, geen haast en geen WiFi. Bij ons is het stil, en doen we het vooral rustig aan. Zet je mobiel uit en laad jezelf op. Lees een boek of schrijf er een, werk aan waar je nooit aan toekomt, of stort je in een buitengewone verveling. 

Logo Adem Inn

Dat het hier in de regel stil is betekent niet dat er niets gebeurt. Voor wie wil is er inspiratie en kennis te vinden over religie, literatuur, filosofie en zingeving. Je vindt bij ons boeken die je in alle rust kan lezen en waar je met gelijkgestemden over kan praten. Maar er zijn in de avonden ook programma’s waarin we alle hoeken en gaten van zingeving op zoveel mogelijk manieren verkennen. Houd onze agenda in de gaten voor de actuele programmering. 

Voor een moment voor jezelf ben je bij ons van harte welkom van woensdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. AdemInn vind je op Hoogstraat 27a in Rotterdam. We zien je graag langskomen!